Liječenje erektilne disfunkcije (impotencije) važno je zbog toga jer:

  • obnavlja normalan seksualni život.
    Liječenje pomaže pacijentovu partneru da ponovno uživa u spolnim odnosima. Dokazano je da su osobe koje imaju redovite spolne odnose u boljoj fizičkoj i psihičkoj kondiciji.
  • poboljšava kvalitetu života i veze.
    Erektilna disfunkcija (impotencija) nije samo fizički poremećaj, već utječe i na psihičko stanje muškarca i njegove odnose s drugim osobama. Erektilna disfunkcija (impotencija) pogoršava kvalitetu života i odnos s partnerom. Liječenje ublažava probleme povezane s disfunkcijom te usporava njezinu progresiju; također poboljšava povjerenje i samopoštovanje, osiguravajući stabilnost odnosa s partnerom.
  • može dovesti do otkrivanja drugih bolesti.
    Istraživanje pokazuje da erektilna disfunkcija (impotencija) može biti rani znak dijabetesa i kardiovaskularne bolesti, koja se može razviti u srčani ili moždani udar ako se ne liječi. Tijekom ispitivanja uzroka erektilne disfunkcije (impotencije), liječnik također kontrolira ove bolesti te počinje liječenje prema potrebi.

Kako biste bili sigurni da pravilno liječite erektilnu disfunkciju (impotenciju) i prateće bolesti, važno je posjetiti svog liječnika i popričati s njime.

Razgovarajte s liječnikom o Vašem problemu erektilne disfunkcije
Krka, d. d.

Sva prava pridržana. Krka, tovarna zdravil, d. d., Novo mesto